Rectangle Box Bulu Tungkal Sareng Ngendali Inten

Katerangan Singkat:

Ngaran produk: kotak sagi opat sagi sareng gagang inten
Ukuran luar nagri: 12 * 5.9 * 2.2cm
Ukuran batin: 11,1 * 5.1 * 1,5cm
Bahan: kertas seni / kertas kartu emas / papan abu
Kelir: bodas sareng hideung, pink sareng hideung, khusus
Harga unit: usd1.1-usd5
Dukungan adat
Merek: KP
Asal: Qingdao, Cina


Jinis Produk

Produk Tag

Ngaran produk: kotak sagi opat sagi sareng gagang inten
Ukuran luar nagri: 12 * 5.9 * 2.2cm
Ukuran batin: 11,1 * 5.1 * 1,5cm
Bahan: kertas seni / kertas kartu emas / papan abu
Kelir: bodas sareng hideung, pink sareng hideung, khusus
Harga unit: usd1.1-usd5
Dukungan adat
Merek: KP
Asal: Qingdao, Cina

Urang tiasa ngarobih rupa-rupa bentuk, sagi opat, alun, bunder, bujur, bungkusan bulu mata bentuk khusus: desain modéren, gaya klasik sareng gaya arsaize.
• ngetik: ditarima ukuran adat
• bahan: kertas seni, kertas dilapis, kardus, kertas khusus, jsb.
• jasa OEM sareng ODM: wilujeung sumping percetakan OEM / logo
• MOQ: 100
• istilah pamayaran: T/ T, kartu kiridit jsb.
• Waktos pangiriman: 3-5days kanggo conto pesenan, 7-14 dinten kanggo pesenan massal
• eusina
• spésifikasi
• kantong perjalanan
• koméntar

 

Glitter Paper Eyelash Box With Mirror Inside7

Leungitna adat kualitas luhur inten berbentuk tangan anu dicekel kotak bungkus bulu mata palsu. Grosir laci kotak bungkusan panci, sadaya laci ngageser kotak bérés kacilakaan tiasa disaluyukeun, upami anjeun masihan ukuran kotak, MOQ, LOGO, jsb anu tiasa dicitak dina mérek mérek, ngolah stamping emas, stamping pérak, UV, embossing , stamping hideung saterasna. Dibuka (dibuka)
Ukuran: 12X6X2.2cm
Inten gagang laci gagang lebet lebar bulu mata: 11,1 × 5.1 × 1.5cm
Cecekelan plastik inten
Bahan: papan abu dibungkus dina kertas seni
Batin keri pancer emas, offset, lamina matte, foil ungu, busa emas.

Téknologi manufaktur
Kami produsén, nganggo pabrik kami sorangan, urang tiasa ngontrol kualitas sacara langkung efektif.
2. Langkung 16 taun pangalaman profésional dina percetakan.
3. Tinta lingkungan, bahan sareng kertas.
4. pabrik kami ngagaduhan tim desain profésional.
5. Pencét percetakan Heidelberg 4C / 6C ngajadikeun kelir langkung lengkep.
6. Béda cara mengikat, sapertos anu ngariung sampurna (sapotong jéntré bijil), jahitan kuda tunggang, jahit, skru, wo, indentation, jsb.
7. Urang gaduh rupa-rupa seni sareng karajinan, sapertos bronzing, UV light, gloss / matt lamination, embossing / debossing, painting, pasting, jsb.


  • Saméméhna:
  • Teras: