Produk

  • Custom Kids Educational Flash Cards With Pp Ring

    Adat Kartu Lampu Pangajaran Barudak Ngalamar Ku Pp

    Ngaran produk: Kartu kilat pendidikan anak adat sareng ring PP
    Ukuran, kuantitas sareng desain: tiasa ngaropéa
    Bahan tina kartu: kertas coated atanapi kardus gading dipasang
    Beungeut bérés: laminasi matte, laminasi herang
    Gaya kotak: kotak kaku atanapi kotak karton gading
    Harga unit: usd2-usd15
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, Cina
    Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, jsb
    MOQ: 500s pikeun raraga khusus

  • Custom Animals 3d Greeting Card For Kids

    Adat Kartu Salam Salam 3d Kanggo Barudak

    Ngaran produk: sato salam 3d kartu ucapan pikeun murangkalih
    Ukuran: 15 * 11,5 * 0.5cm
    Beurat unit: 0,011kg
    Bahan tina kartu: kardus gading
    Harga unit: usd1.5-usd2.0
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, Cina
    Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, jsb
    MOQ: 10pcs

  • Custom Folded Leaflet Flyer Printing Service

    Adat Percetakan Layanan Leaflet Pribadi

    Ngaran produk: jasa percetakan leaflet lipat lipatan khusus
    Ukuran sareng desain: ngaropéa
    Bahan: kertas coated, kertas seni
    Beungeut bérés: matte lamination atanapi tanpa réngsé
    Harga unit: usd0.05-usd0.9
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, Cina
    Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, jsb
    MOQ: 500pcs pikeun tatanan adat

  • Custom Adult Doodling Coloring Book Printing

    Nyitak Buku Pewarna Doodling Awéwé Adat

    Ngaran produk: percetakan buku doodling dewasa khusus
    Ukuran sareng desain: tiasa ngaropéa
    Bahan: kertas coated, offset kertas sareng / atanapi papan abu
    Beungeut bérés: laminasi matte
    Harga unit: usd2-usd20
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, Cina
    Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, jsb
    MOQ: 500 salinan pikeun raraga khusus

  • Children Hardcover Book Printing With Head And Tail Cloth

    Barudak Percetakan Buku Hardcover Sareng Kepala jeung Kain

    Ngaran produk: barudak percetakan buku hardcover ku sirah sareng lawon buntut
    Ukuran sareng desain: tiasa ngaropéa
    Bahan: kertas coated sareng / atanapi offset kertas, papan abu,
    Beungeut bérés: laminasi matte, laminasi herang
    Harga unit: usd2-usd20
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, Cina
    Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, jsb
    MOQ: 300 salinan pikeun raraga khusus

  • Lid And Bottom Packaging Box For Wig Or Clothing

    Kotak Sareng Bungkusan Botol Kanggo Wig Atawa Pakéan

    Ngaran produk: tutup sareng kotak bungkusan handapeun wig atanapi pakean
    Diménsi luar negeri: 26x13x6.2cm
    Ukuran jero: 25,5 × 12,5x 5.7cm
    Bahan: papan abu 2mm dibungkus ku kertas salapis 157g
    Kelir: bodas, adat
    Karajinan: stamping panas, lamina matte
    Harga unit: usd2-usd10
    Rojongan kustomisasi
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, Cina
    Port FOB: Qingdao, Tianjin, Shanghai, jsb
    MOQ: 100pcs pikeun raraga khusus

  • Cheap Wholesale Booklet Printing With Perfect Binding

    Percetakan Booklet Grosir Murah Sareng Ngiket

    Ngaran produk: Percetakan buku borongan murah sareng beungkeutan anu sampurna
    Ukuran sareng desain: tiasa ngaropéa
    Bahan: kertas coated, kertas seni, kerasa kerasa
    Beungeut bérés: laminasi matte, laminasi herang
    Harga unit: usd1.5-usd10
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, Cina
    Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, jsb
    MOQ: 100 salinan pikeun raraga khusus

  • Custom Book Shaped Box Printing Service In China

    Adat Buku Bentuk Cetak Béja Adat Di China

    Ngaran produk: buku citakan kotak khusus ngawangun di cina
    Ukuran: ngaropéa
    Bahan: papan abu anu dibungkus nganggo kertas coated
    Karajinan: ngaropéa
    Harga unit: usd2-usd15
    Rojongan kustomisasi
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, Cina
    Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, jsb
    MOQ: 500pcs pikeun tatanan adat

  • Custom Wholesale A4 Magazine Printing

    Adat Percetakan Majalah A4

    Ngaran produk: percetakan majalah A4 khusus borongan
    Ukuran sareng desain: tiasa ngaropéa
    Bahan: kertas coated, kertas seni
    Beungeut bérés: laminasi matte, laminasi herang
    Harga unit: usd2-usd15
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, Cina
    Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, jsb
    MOQ: 100 salinan pikeun raraga khusus

  • Cheap Wholesale A2 Poster Printing In China

    Percetakan Poster A2 Murah di Cina

    Ngaran produk: borong poster cetak a2 murah di cina
    Ukuran sareng desain: ngaropéa
    Bahan: kertas coated, kertas seni, kerasa kerasa
    Beungeut bérés: laminasi matte, laminasi herang
    Harga unit: usd0.15-usd0.4
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, Cina
    Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, jsb
    MOQ: 500pcs pikeun tatanan adat

  • Rectangle Eyelash Box With Diamond Handle

    Rectangle Box Bulu Tungkal Sareng Ngendali Inten

    Ngaran produk: kotak sagi opat sagi sareng gagang inten
    Ukuran luar nagri: 12 * 5.9 * 2.2cm
    Ukuran batin: 11,1 * 5.1 * 1,5cm
    Bahan: kertas seni / kertas kartu emas / papan abu
    Kelir: bodas sareng hideung, pink sareng hideung, khusus
    Harga unit: usd1.1-usd5
    Dukungan adat
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, Cina

  • Amazon Hot Selling Envelope Shaped Flower Box

    Amplop Sobol Panas Énggal Amazon

    Ngaran produk: Amazon ngawangun kotak amplop panas kembang kotak
    Ukuran: 20,1 × 7.1 × 14.5cm
    Bahan: kardus gading
    Kelir: hideung, pink, kulawu, adat
    Karajinan: laminasi matte
    Harga unit: usd2-usd10
    Rojongan kustomisasi
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, Cina
    Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, jsb
    MOQ: 10pcs kanggo stok; 200pcs pikeun tatanan adat