Warta

  • Brand Anyar 2019

    Dina Maret Maret 2019, logo sareng nami domain urang kadaptar sacara suksés, teras kami investasi usd100,000 pikeun ngamajukeun kana situs web B2B internasional. Ieu ditandaan mimiti manajemén merek urang. Dina Juli 2019, kami ngamimitian ngawangun situs web urang sorangan, ngadegkeun jabatan operasi urang sorangan sareng mayar langkung ageung ...
    Maca deui
  • Pameran taun 2018

    Kami nyandak bagian paméran taunan ka bungkusan sareng percetakan, dirékam sareng diajarkeun peralatan canggih & konsep téknologi anyar. Ieu cukup saé pikeun kamekaran urang hareup.
    Maca deui
  • Rapat taunan di 2018!

    Dina rapat taunan taun 2018, perusahaan kami sacara resmi ngusulkeun sistem kemitraan. Hiji kolega anu janten pasangan perusahaan anu munggaran sareng dibéré dividen sareng hadiah. Dina rapat taunan 2018, perusahaan nyarioskeun ka sadaya para padamel perusahaan arah pangembangan masa depan kompa ...
    Maca deui
  • Palanggan ti paméran sumping pikeun urang

    Taun ieu, palanggan VIP urang, anu gawé bareng sareng urang langkung ti lima taun, sumping pikeun kunjungan kami, direncanakeun urusan agénsi sareng ditandatanganan kontrak taunan. Kami bungah pisan boga permulaan anu saé!
    Maca deui
  • 2017 dagang asing dimimitian dina

    Kami ngamimitian dagang deungeun. Kusabab taun 2017, kami parantos ngamimitian dagang asing. Sateuacan taun ieu, urang ukur nutupan pasar domestik, tapi seueur deui para nasabah asing ngadatangan perusahaan kami. Kukituna, ku kanaékan volume bisnis urang, urang nyusun departemén penjualan, anu hartosna p ...
    Maca deui
  • Kami ngagaduhan pesenan anu gedé

    Dina taun 2016, urang nampi tatanan bungkusan perusahaan perusahaan pangbadagna panggedéna sareng pangsaéna - Huji Hua. Aranjeunna milih kami tungtungna, saatos buleud pamilihan. Sakabéh perusahaan kami resep pisan sareng gumbira! Acara ieu ditandaan sanés ukur perbaikan kakuatan perusahaan, tapi ogé imp ...
    Maca deui
  • Tim penjualan urang langkung ti saratus jalma

    Taun 2015 mangrupikeun taun ngageter bumi. Parobihan anyar kajantenan dina sadaya bentuk penjualan perdagangan asing sareng pola énggal kaluar. Urang mimiti diajar téknologi sareng ngalatih tim kami. Taun ieu, tim penjualan urang langkung ti saratus jalma.
    Maca deui
  • Didatangan paméran pikeun neuleuman langkung seueur ngeunaan pasar

    Taun 2014, urang janten perhatian paméran domestik sareng asing sareng ngadatangan bungkusan adil di Guangzhou sareng paméran di Dubai. Sareng urang meunang pisan.
    Maca deui
  • Kualitas produk mangrupikeun kahirupan perusahaan urang

    Ti saprak taun 2013, kami parantos langkung masihan perhatian kana kualitas produk sareng nyerah sababaraha pesenan anu henteu ngagaduhan permintaan ngeunaan éta. Dina rapat taunan, kami ngusulkeun téma anu disebut "Kualitas nyaéta Kahirupan urang". 
    Maca deui
  • Mimiti perusahaan kami

    Dina taun 2012, Qingdao Shuying Komersial Trading Co, Ltd didirikeun, anu nandakeun kami ngahasilkeun sadaya barang dina nami hiji perusahaan ti mimiti sareng urang sanés sanés tempat anu leutik.
    Maca deui