Kotak Sareng Bungkusan Botol Kanggo Wig Atawa Pakéan

Katerangan Singkat:

Ngaran produk: tutup sareng kotak bungkusan handapeun wig atanapi pakean
Diménsi luar negeri: 26x13x6.2cm
Ukuran jero: 25,5 × 12,5x 5.7cm
Bahan: papan abu 2mm dibungkus ku kertas salapis 157g
Kelir: bodas, adat
Karajinan: stamping panas, lamina matte
Harga unit: usd2-usd10
Rojongan kustomisasi
Merek: KP
Asal: Qingdao, Cina
Port FOB: Qingdao, Tianjin, Shanghai, jsb
MOQ: 100pcs pikeun raraga khusus


Jinis Produk

Produk Tag

Panjelasan Produk
Ngaran produk: tutup sareng kotak bungkusan handapeun wig atanapi pakean
Diménsi luar negeri: 26x13x6.2cm
Ukuran jero: 25,5 × 12,5x 5.7cm
Bahan: papan abu 2mm dibungkus ku kertas salapis 157g
Kelir: bodas, adat
Karajinan: stamping panas, lamina matte
Harga unit: usd2-usd10
Rojongan kustomisasi
Merek: KP
Asal: Qingdao, Cina
Port FOB: Qingdao, Tianjin, Shanghai, jsb
MOQ: 100pcs pikeun raraga khusus

Qingdao Knowledge Printing mangrupikeun pabrikan kotak di Qingdao, CHINA. Kalayan pangalaman produksi anu langkung ageung langkung ti 16 taun, urang tiasa nawiskeun harga anu langkung saé, kualitas sareng gaya kotak anu langkung saé. Kardus beureum ngajadikeun kotak ieu langkung saé, janten seueur palanggan anu resep.

Lid And Bottom Packaging Box For Wig Or ClothingLid And Bottom Packaging Box For Wig Or Clothing7

 
Proses produksi
Ngrancang → ngeculkeun → percetakan → laminasi pilem → gluing → motong paéh → pamariksaan kualitas → pembungkusan → pengiriman

Kunaon urang?
Produsén 100%.
Pencét canggih sareng tim kerja anu ngalaman.
Kontrol kualitas anu ketat tina pamilih bahan, uji mesin pre-produksi pikeun produk réngsé.
Kalayan taun-taun pangalaman produksi bungkusan, tim profésional tiasa leres-leres ngajawab patarosan anjeun.
Sadaya produk urang tiasa ngaropéa. Sakur SIZE, bentukna, rarancang, logo tiasa nyumponan syarat anjeun, urang tiasa kalaksanakeun sadayana.
2.Hasil
Urang tiasa nyayogikeun jasa desain gratis. Format karya seni: PDF, INDESIGN, AI
3.Sampel
(1) sampel anu tos aya gratis.
(2) biaya sampel bakal dieusi pikeun conto ngaropéa, anu bakal dipulangkeun ti produksi massal.
(3) conto sateuacanna waktos nyaéta 3-5 dinten.
4. Kaunggulan urang
(1) harga kalapa
(2) tindakan gancang sampel
(3) <24 jam walon gancang.

Black Mailer Box For Clothing With Hot Stamping Logo8

FAQ
Q1: anjeun gaduh sababaraha item di saham kanggo dijual?
Sadaya produk urang dirarancang sareng diproduksi dumasar kana tungtutan palanggan. Sababaraha anu gaduh saham.
Q2: anjeun produsén?
Leres, kami gaduh pabrik kami sorangan sareng parantos nyayogikeun solusi anu profésional dina industri percetakan sareng kemasan langkung ti 16 taun.
Q3:Naon jumlah minimum urutan anjeun?
Biasana, MOQ kami 500 pcs, sanaos kadang kami ngahasilkeun kirang tina 500 PCS. Nanging, biaya kanggo pesenan leutik kamungkinan pisan tinggi nalika nyalin, nyitak, pakakas sareng biaya pangaturan dianggap.
Q4: kumaha kuring tiasa nyandak conto pikeun mariksa kualitas anjeun?
Saatos harga dikonfirmasi, anjeun tiasa nyuhunkeun conto pikeun mariksa kualitas urang. Gratis kanggo conto kosong pikeun pariksa desain sareng kualitas kertas, tapi anjeun kedah mayar pengiriman ékspres.
Pikeun conto produksi, kami bakal ngeusian usd30-100 pikeun nutupan biaya motret sareng percetakan. Harga ahir bakal dikonfirmasi dumasar kana prosés naproduk.
Q5: inpormasi anu mana anu kuring kedahna pikeun anjeun upami abdi hoyong nampi tawaran?
1) kotak gaya
2) diménsi produk (panjang × lebar × jangkungna)
3) perlakuan bahan sareng permukaan
4) warna percetakan
5) upami tiasa, punten masihan gambar atanapi desain cek. Sampel bakal janten klarifikasi anu pangsaéna, upami henteu, kami bakal nyarankeun yén produk lengkep anu aya pikeun rujukan.
Q6: iraha abdi tiasa kéngingkeun harga?
Kami biasana nyarioskeun dina 24 jam saatos nampi panalungtikan anjeun. Upami anjeun mendakan harga ieu, punten nelepon kami atanapi atos terangkeun dina email anjeun yén kami bakal nganggap prioritas panalungtikan anjeun.
Q 7: nalika urang nyiptakeun karya seni, naon format anu tiasa dianggo pikeun nyitak?
1) PDF populer, CDR, AI, PSD
2) getihan: 3-5mm
Q8:Sakumaha seueur dinten anu bakal disampurnakeun ku sample? Naon ngeunaan produksi masal?
Umumna 3-5 dinten damel dikaluarkeun kanggo produksi sampel.
Pikeun waktos produksi massal, jujur, éta gumantung kana "kuantitas pesenan" sareng "usum", sareng posisi anjeun "tatanan". Kami nyarankeun yén anjeun mimitian panalungtikan anjeun dua bulan sateuacan tanggal ngamimitian pikeun kéngingkeun barang-barang di nagara anjeun.
Q9:Dupi anjeun parantos marios produkna?
Leres, sadaya produk urang bakal ngaliwat prosedur pamariksaan kualitas.
Q10:Kumaha anjeun ngintunkeun produk bérés?
1) laut
2) pesawat
3) ngalangkungan DHL, FedEx, UPS, TNT, jsb.
 


  • Saméméhna:
  • Teras: