Nyitak Buku Hardcover

  • Children Hardcover Book Printing With Head And Tail Cloth

    Barudak Percetakan Buku Hardcover Sareng Kepala jeung Kain

    Ngaran produk: barudak percetakan buku hardcover ku sirah sareng lawon buntut
    Ukuran sareng desain: tiasa ngaropéa
    Bahan: kertas coated sareng / atanapi offset kertas, papan abu,
    Beungeut bérés: laminasi matte, laminasi herang
    Harga unit: usd2-usd20
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, Cina
    Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, jsb
    MOQ: 300 salinan pikeun raraga khusus