Kartu Flash Atikan

  • Custom Kids Educational Flash Cards With Pp Ring

    Adat Kartu Lampu Pangajaran Barudak Ngalamar Ku Pp

    Ngaran produk: Kartu kilat pendidikan anak adat sareng ring PP
    Ukuran, kuantitas sareng desain: tiasa ngaropéa
    Bahan tina kartu: kertas coated atanapi kardus gading dipasang
    Beungeut bérés: laminasi matte, laminasi herang
    Gaya kotak: kotak kaku atanapi kotak karton gading
    Harga unit: usd2-usd15
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, Cina
    Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, jsb
    MOQ: 500s pikeun raraga khusus