Produk ngaropéa

  • Children Hardcover Book Printing With Head And Tail Cloth

    Barudak Percetakan Buku Hardcover Sareng Kepala jeung Kain

    Ngaran produk: barudak percetakan buku hardcover ku sirah sareng lawon buntut
    Ukuran sareng desain: tiasa ngaropéa
    Bahan: kertas coated sareng / atanapi offset kertas, papan abu,
    Beungeut bérés: laminasi matte, laminasi herang
    Harga unit: usd2-usd20
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, Cina
    Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, jsb
    MOQ: 300 salinan pikeun raraga khusus

  • Custom Book Shaped Box Printing Service In China

    Adat Buku Bentuk Cetak Béja Adat Di China

    Ngaran produk: buku citakan kotak khusus ngawangun di cina
    Ukuran: ngaropéa
    Bahan: papan abu anu dibungkus nganggo kertas coated
    Karajinan: ngaropéa
    Harga unit: usd2-usd15
    Rojongan kustomisasi
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, Cina
    Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, jsb
    MOQ: 500pcs pikeun tatanan adat

  • Custom Wholesale A4 Magazine Printing

    Adat Percetakan Majalah A4

    Ngaran produk: percetakan majalah A4 khusus borongan
    Ukuran sareng desain: tiasa ngaropéa
    Bahan: kertas coated, kertas seni
    Beungeut bérés: laminasi matte, laminasi herang
    Harga unit: usd2-usd15
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, Cina
    Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, jsb
    MOQ: 100 salinan pikeun raraga khusus