Adat Percetakan Majalah A4

Katerangan Singkat:

Ngaran produk: percetakan majalah A4 khusus borongan
Ukuran sareng desain: tiasa ngaropéa
Bahan: kertas coated, kertas seni
Beungeut bérés: laminasi matte, laminasi herang
Harga unit: usd2-usd15
Merek: KP
Asal: Qingdao, Cina
Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, jsb
MOQ: 100 salinan pikeun raraga khusus


Jinis Produk

Produk Tag

Kuatna. Geulis. Kénggalan. Naon waé carita anjeun, buku éta kudu dicaritakeun.

Aranjeunna ngomong yén dulur gaduh novél. Tapi henteu sadayana tiasa nyerat éta. Upami anjeun masang seueur usaha sareng waktos kana nyerat buku, anjeun pantes ningali éta dicitak dina hardcover anu langkung ageung ti kalolobaan jalma.

Naha kanyataan atanapi fiksi, atanapi pinuh resep atanapi poto, urang tiasa nyayogikeun anjeun tina rupa panutup sareng parangkat panutup, jinis kertas sareng bobot, ukuran ukuran, sareng pilihan mengikat.

Buku hardcover urang cukup kuat jeung awét calik ku bangga dina rak pamaca. Éta idéal nalika anjeun kedah ngalaksanakeun carita anjeun.

Perusahaan kami nyaéta produsén percetakan buku di Qingdao, CHINA. Kalayan pangalaman produksi anu ageung langkung ti 16 taun, urang tiasa nawiskeun harga sareng kualitas anu langkung saé sareng langkung handap.
Beuki kuantitas, langkung mirah hargana. Biasana MOQ kami mangrupikeun 500 salinan, tapi upami anjeun tiasa nampi hargana, urang ogé tiasa nyitak 100/200 / 300copies. Urang ogé tiasa nawiskeun conto anu ngaropéa, tapi henteu gratis.

6

Punten dicatet yén kami henteu ngajual buku-buku anu réngsé sareng stock naon waé. Kami nawiskeun jasa percetakan buku sareng urang kedah nganggo file PDF vektor pikeun nyitak. Pikeun nawiskeun harga akurat, kami kedah terang ukuran buku anjeun, kuantitas halaman jero, warna panutup sareng batin, jsb.
Ukuran anu biasana urang citak nyaéta 8,5 * 11inch, 8,5 * 5.5inch, 8 * 8inch, 7 * 7inch, 6 * 9inch, jsb.

Custom Adult Doodling Coloring Book Printing6

Kaunggulan
1. Kami produsén, gaduh pabrik sorangan sareng tiasa ngadalikeun kualitas langkung efektif

IMG_6603

2. Profesional dina percetakan langkung ti 16 taun
3. Tinta ramah Éco, bahan sareng kertas
4. Kami ngagaduhan tim desain profésional di perusahaan kami

Beautiful Eyelash Box With Pvc Window08

5. mesin percetakan Heidelberg 4C / 6C pikeun nyieun warna langkung lengkep.
6. Béda anu ngariung, sapertos ngariung anu sampurna (bagian dijahit), jahitan pelana, jahitan benang, spiral, WO, susah kabeungkeut, jsb.

Custom Wholesale A4 Magazine Printing7

7. Kami ngagaduhan rupa karajinan, sapertos stamping panas, titik UV, herang / laminasi matte, embossing / debossing, varnishing, jsb

Pasar utama urang ngalebetkeun
Amérika Serikat Amérika, Kanada, Mexico, Australia, Éropa, Asia Tenggara, Rusia, Cina, Jepang, Koréa Kidul, Wétan Tengah, Afrika, Amérika Kidul, jsb.

Black Mailer Box For Clothing With Hot Stamping Logo7


  • Saméméhna:
  • Teras: