Adat Percetakan Layanan Leaflet Pribadi

Katerangan Singkat:

Ngaran produk: jasa percetakan leaflet lipat lipatan khusus
Ukuran sareng desain: ngaropéa
Bahan: kertas coated, kertas seni
Beungeut bérés: matte lamination atanapi tanpa réngsé
Harga unit: usd0.05-usd0.9
Merek: KP
Asal: Qingdao, Cina
Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, jsb
MOQ: 500pcs pikeun tatanan adat


Jinis Produk

Produk Tag

Uch parantos nyarios ngeunaan naha pamasaran brosur kedah dianggo. Éta mangrupikeun salah sahiji bahan pamasaran anu kapaké. Henteu ngan ukur aranjeunna nyandak perhatian pasar target anjeun sareng visual anu hébat, aranjeunna ogé ngagaduhan seueur rohangan pikeun ngajelaskeun detil produk sareng jasa.

Kami teu tiasa nyarios hal anu sami ngeunaan kumaha carana leres nganggo pamplet. Tangtosna, seueur seueur témplat brosur kosong anu tiasa anjeun pake pikeun ngamajukeun. Nanging, sababaraha artikel ngabahas tilepan bukuna sareng cara ngagunakeunana.

Hiji fitur unik brosur nya éta gaduh seueur tilep. Kanggo pamasaran brochure anu efektif, uninga iraha nganggo brosur penting pisan. Saatos nganalisa kontén anu mana anu langkung hadé sareng target pasar anjeun, anjeun kedah milih mana lipatan brosur anu pas.

Dina Print Runner, kami nawiskeun sababaraha tilep anu anjeun tiasa nambihan kana brosur anjeun. Hiji-hiji tantangan nyaéta pilihan. Ieu mangrupikeun tipeu béda tilepan bukitna sareng USES pangsaéna.

Lima kali

Cara pangbasajanna pikeun ngalipet buklet téh dina satengahna. Pilihan melu ieu nyiptakeun dua panél dina saban gigir, sapertos buku. Anjeun tiasa ngagunakeun éta pikeun presentasi bisnis basajan tanpa seueur teuing halaman. Kaca bumi anu lumayan gedé tiasa janten kasempetan anu hadé pikeun desain visual.

Tilu persén pareum nyaéta pilihan anu paling populér urang. Ogé katelah serat hurup, tilas buklet klasik ieu gaduh tilu pameunteu anu sami dina unggal sisi. Aranjeunna tilep silih dina tilep anu béda. Tilep ieu sering dianggo dina kampanye pamasaran pikeun ngajelaskeun produk sareng jasa kusabab desain anu unik. Katilu tilep anu sami sareng intuitif, khususna pikeun léngkah-léngkah léngkah sareng daptar wilangan.

custom-folded-leaflet-flyer-printing-service-1

Punten dicatet yén kami henteu ngajual saham naon waé. Kami nawiskeun jasa percetakan sareng urang kedah file vektor PDF pikeun nyitak. Pikeun nawiskeun harga akurat, kami kedah terang ukuran buku anjeun, kuantitas halaman jero, warna panutup sareng batin, jsb.
Ukuran anu biasana urang citak nyaéta A4, A5, jsb.


  • Saméméhna:
  • Teras: