Adat Buku Bentuk Cetak Béja Adat Di China

Katerangan Singkat:

Ngaran produk: buku citakan kotak khusus ngawangun di cina
Ukuran: ngaropéa
Bahan: papan abu anu dibungkus nganggo kertas coated
Karajinan: ngaropéa
Harga unit: usd2-usd15
Rojongan kustomisasi
Merek: KP
Asal: Qingdao, Cina
Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, jsb
MOQ: 500pcs pikeun tatanan adat


Jinis Produk

Produk Tag

Kalayan pangalaman produksi anu langkung ageung langkung ti 16 taun, urang tiasa nawiskeun harga anu langkung saé, kualitas sareng gaya kotak langkung saé, sapertos kotak top box, tutup & kotak handap, kotak laci, kotak gapura, kotak surat, kotak keju, kotak bantal, jsb.

Kotak ieu disebut kotak ngawangun buku sareng éta tiasa janten kotak kado atanapi buku hiasan. Sababaraha ditutup ku magnet, sanés ditutup ku pita.

Custom-Book-Shaped-Box-Printing-Service-In-China-5

 

Salian ngagambarkeun téks dina buku anu dicitak awal sareng gambar, panyitak ningkatkeun téks nganggo unsur hiasan sapertos inisial, inisial, sareng tungtung, nyayogikeun ka pamaca ku antrian visual.

Celana sareng kayu kurun abad ka-17 mimiti ditingali dina kamus Antonio porcio tina Antonio porcio ia Monte Ilicino mnt. con. dina omnes Aristotle, et Auerrois libros copiosissimus (Venice: Comin da Trino, di Monferrato, 1562) B749. P6 T43

Grafisna
Sarat anu dianggo pikeun kumpulan unsur grafis khusus dina buku dicitak awal tiasa dipendakan dina dua sumber: kakawasaan anu dikuasai RBMS sareng tésaurus bahan grafis anu dijaga ku perpustakaan kongres, anu tiasa dipendakan dina katalog prints sareng foto online na.

Sarat dina kamus RBMS kalebet karya ilustrasi (sapertos buku alurgi atanapi simbolis).

Istilah-istilah tina tésaurus tina bahan grafis kalebet metode déskripsi (sapertos ukiran kayu atanapi patung) sareng jinis katerangan (sapertos hiasan atanapi jaket leungeun)

Perpustakaan kecap téma kongrés ogé dianggo pikeun ngaidentipikasi awal, wates, sareng potret; Anu dimungkinkeun ogé dianggo kalayan nami jalma atanapi kelompok jalma.

Unggal jinis istilah anu digunakeun di USC tiasa dipendakan dina kotak di kénca.

Milarian ilustrasi di USC
Turutan tautan di handap pikeun milari buku. Pencét link conto pikeun ningali conto visual unggal istilah.
Bahan grafis
Cetak fiksi
Bagan - conto
Lambang leungeun - conto
Dekorasi - conto sareng conto
Gambar - conto
Jalur titik dicitak
Arca - conto
Leungeun panangan (salaku subkategori tina istilah sanésna)
Lampu - conto
Peta - conto
Potret - conto
Potret segel
Kayu cet cet - conto
Padamelan
dongeng
Waktu dina buku
Buku-buku lambang - conto
hérbal
Istilah sareng kaayaan sanésna
Tepi, ngahias (art deco) - conto
Inisial - conto
Ngadamel inisial awal - conto


  • Saméméhna:
  • Teras: