Nyitak Buku Pewarna Doodling Awéwé Adat

Katerangan Singkat:

Ngaran produk: percetakan buku doodling dewasa khusus
Ukuran sareng desain: tiasa ngaropéa
Bahan: kertas coated, offset kertas sareng / atanapi papan abu
Beungeut bérés: laminasi matte
Harga unit: usd2-usd20
Merek: KP
Asal: Qingdao, Cina
Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, jsb
MOQ: 500 salinan pikeun raraga khusus


Jinis Produk

Produk Tag

Kaunggulan
1) Buku sateuacanna
Anjeun bakal nampi sadaya buku anu anjeun mesen sateuacanna, tibatan metode harga on-demand, dimana buku henteu dicitak dugi ka dijual. Janten, éta hartosna anjeun tiasa gaduh salinan buku-buku ieu pikeun payu anu henteu pasti.

Karugian
1) Pra-investasi ngajual sateuacan nginvestasi
Nalika nganggo buku dicitak jangka pondok, panulis kedah mesen buku sateuacan saé-leres dijual. Ieu hartosna upami buku henteu payu, pameseran awal tiasa janten tanggel waler.
2) Jieun pilihan pangsaéna
Buku dicitak jangka pondok sering dianggo ku pangarang mimiti sareng organisasi leutik sareng pembaca terbatas. Éta ogé saé pikeun sateuacanna maca salinan sareng édisi terbatas. Pendekatan ieu nawiskeun pilihan anu langkung picilakaeun, anu ngamungkinkeun buku-buku tanpa ageung miluan dikaluarkeun sareng dianggo ku seueur panulis anu béda.

Custom Adult Doodling Coloring Book Printing5

Pasar utama urang ngalebetkeun
Amérika Serikat Amérika, Kanada, Mexico, Australia, Éropa, Asia Tenggara, Rusia, Jepang, Wétan Tengah, Afrika, Amérika Kidul, jsb.

Black Mailer Box For Clothing With Hot Stamping Logo7

Punten dicatet yén kami henteu ngajual buku-buku anu réngsé sareng stock naon waé. Kami nawiskeun jasa percetakan booking sareng urang kedah nganggo file PDF vektor pikeun nyitak. Pikeun nawiskeun harga akurat, kami kedah terang ukuran buku anjeun, kuantitas halaman jero, warna panutup sareng batin, jsb.
Ukuran anu urang citak sering nyaéta 8,5 * 11inch, 8.5 * 5.5inch, 8.5 * 8.5inch, 8 * 8inch, 7 * 7inch, 6 * 9inch, jsb.

Custom Adult Doodling Coloring Book Printing6

Upami percetakan buku jangka pondok disada pilihan anu saé, atanapi upami anjeun henteu yakin kana jalan anu mana waé, tong teras ngahubungi Ball Media Group. Perusahaan kami gaduh pangalaman anu luas dina percetakan buku, kitu ogé sajumlah jasa média sanés sapertos produksi video sareng pangwangunan wéb.


Kami parantos janten ahli dina cara paling épéktip pikeun ngahasilkeun buku tina percetakan jangka pondok sareng kami bakal bagja ngabantosan anjeun ngeunaan naon léngkah anu ayeuna dina prosés. Hubungi kami ayeuna!


  • Saméméhna:
  • Teras: