Taros Kami

Qingdao Pangawasaan Percetakan Co, Ltd

company-img

Alamat

RM1604, Hengtai Mansion, No.127 Liaoning Rd, Shibei District, Qingdao China 266012

phone-img

Telepon

18765909065
18561833685

clock

Jam

Senén-Jumaah: 9 énjing ka 6 sonten

Saptu, Minggu: Ditutup

Produk utama urang mangrupikeun kotak, kantong kertas, buku, kartu ucapan, jsb.

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirim ka kami