Pakéan & Wig Buleud

  • Lid And Bottom Packaging Box For Wig Or Clothing

    Kotak Sareng Bungkusan Botol Kanggo Wig Atawa Pakéan

    Ngaran produk: tutup sareng kotak bungkusan handapeun wig atanapi pakean
    Diménsi luar negeri: 26x13x6.2cm
    Ukuran jero: 25,5 × 12,5x 5.7cm
    Bahan: papan abu 2mm dibungkus ku kertas salapis 157g
    Kelir: bodas, adat
    Karajinan: stamping panas, lamina matte
    Harga unit: usd2-usd10
    Rojongan kustomisasi
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, Cina
    Port FOB: Qingdao, Tianjin, Shanghai, jsb
    MOQ: 100pcs pikeun raraga khusus