Barudak Percetakan Buku Hardcover Sareng Kepala jeung Kain

Katerangan Singkat:

Ngaran produk: barudak percetakan buku hardcover ku sirah sareng lawon buntut
Ukuran sareng desain: tiasa ngaropéa
Bahan: kertas coated sareng / atanapi offset kertas, papan abu,
Beungeut bérés: laminasi matte, laminasi herang
Harga unit: usd2-usd20
Merek: KP
Asal: Qingdao, Cina
Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, jsb
MOQ: 300 salinan pikeun raraga khusus


Jinis Produk

Produk Tag

Perusahaan kami nyaéta produsén percetakan di Qingdao, CHINA. Kalayan pangalaman produksi anu ageung langkung ti 16 taun, urang tiasa nawiskeun harga sareng kualitas anu langkung saé sareng langkung handap.

Beuki kuantitas, langkung mirah hargana. Biasana MOQ kami mangrupikeun 500 salinan, tapi upami anjeun tiasa nampi hargana, urang ogé tiasa nyitak 100/200 / 300copies. Urang ogé tiasa nawiskeun conto anu ngaropéa, tapi henteu gratis.

Children Hardcover Book Printing With Head And Tail Cloth5

Pikeun anu hoyong nyebarkeun buku, aya sababaraha metode percetakan anu béda. Publikasi buku anyar tiasa janten prosés anu pikasieuneun, sareng tiasa sesah pikeun ngaidentipikasi metode percetakan anu pangsaéna pikeun tujuan anjeun. Nanging, ngartos kana pro sareng kontra ngeunaan prosés anu béda bakal ngabantosan anjeun ningkatkeun kauntungan anjeun.

Salah sahiji metode percetakan populér pikeun panulis anyar nyaéta percetakan jangka pondok. Proses ieu ngabutuhkeun rada saeutik buku anu tiasa dipesen dibandingkeun sareng metode anu sanés. Percetakan jinis ieu biasana dilakukeun sacara digital, tinimbang ku pencét offset ageung.

Kaunggulan
1) Ngurangan runtah
Bentuk produksi ieu ngahasilkeun langkung seueur buku-buku anu sanés tibatan metode sanés, janten upami langkung seueur buku anu dibéréskeun tibatan anu dipiharep, langkung seueur buku-buku anu disababkeun. Éta ogé hartos buku anu langkung saé pikeun pangarang ngolah sareng nyebarkeun.
2) Pita leuwih leutik
Ieu mangrupikeun hiji-hijina cara pikeun panulis ngahasilkeun pisan sababaraha buku. Janten upami ngan ukur sababaraha salinan anu diperyogikeun, ieu mangrupikeun cara paling murah pikeun kapayunna. Upami anjeun ngeureunkeun langkung seueur salinan, anjeun ngan saukur tiasa mesen nyetak.

Karugian
1) Biaya unit langkung ageung
Upami anjeun peryogi sajumlah ageung buku, teras anjeun kedah milarian tipeu béda ti percetakan jangka pondok, sabab éta bakal langkung mahal. Dibandingkeun sareng percetakan offset, jumlah buku, hargana langkung seueur.
2) Biaya luhur unit
Upami anjeun peryogi sajumlah ageung buku, teras anjeun kedah milarian tipeu béda ti percetakan jangka pondok, sabab éta bakal langkung mahal. Dibandingkeun sareng percetakan offset, jumlah buku, hargana langkung seueur.


  • Saméméhna:
  • Teras: