Percetakan Booklet Grosir Murah Sareng Ngiket

Katerangan Singkat:

Ngaran produk: Percetakan buku borongan murah sareng beungkeutan anu sampurna
Ukuran sareng desain: tiasa ngaropéa
Bahan: kertas coated, kertas seni, kerasa kerasa
Beungeut bérés: laminasi matte, laminasi herang
Harga unit: usd1.5-usd10
Merek: KP
Asal: Qingdao, Cina
Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, jsb
MOQ: 100 salinan pikeun raraga khusus


Jinis Produk

Produk Tag

Hiji brosur

Nganggo kamampuan luhur urang, brosur anjeun anu dicitak bakal katingali saé, karaos beunghar, sareng kedah ngémutan pamiarsa anjeun.

Pilih standar kami 100 pon. Buku éta beuratna 100 pon atanapi langkung. Beurat panutup.

Harga kaasup dina brosur anjeun
Percetakan warna pinuh
Percetakan tunggal atanapi ganda
Luk caian kincir
Tilepan - pilih tina seueur jinis lipat anu paling populér
Buktina gratis dina format PDF

Cheap Wholesale Booklet Printing With Perfect Binding5

 

Pangadeg perusahaan kami nyaéta Wang Shumin.

Pabrik urang diadegkeun dina taun 2000 kanyataanna, tapi urang henteu ngagaduhan nami perusahaan dina waktos éta, ngan ukur pikeun nyumponan kabutuhan dagang lokal. Salajengna pasar kami aya di bumi. Urang ukur nambut sababaraha produk OEM sareng henteu lebet pasar internasional.

Taun 2012, pesenan urang sorangan beuki seueur, janten urang kedah mésér langkung seueur peralatan sareng ngalih ka bengkel anu langkung ageung. Kusabab éta, kami ngadaptar perusahaan urang sorangan — Qingdao Shuying Komersial Trading Co, Ltd taun 2017, kalayan ngembangkeun bungkusan industri, urang kedah ngadaptar langkung mérek, panalungtikan sareng ngamekarkeun langkung téknologi, janten ngadegkeun Qingdao Knowledge Printing Co, Ltd., ditunjuk sacara khusus dina bungkusan kertas sareng produk percetakan.

Produk utama kami mangrupikeun kotak, kantong kertas, buku, kartu ucapan, dll. Pabrik kami aya di Jimo, Qingdao sareng gaduh pangalaman produksi anu saé langkung ti 16years.Wé gaduh hubungan kerjasama jangka panjang sareng imah penerbitan anu dikenal sareng gandum & perusahaan minyak.

Urang gaduh mesin percetakan kami, téknologi, inspektur kualitas sareng pekerja.Mula taun 2018, urang ngamimitian usaha luar negeri, kusabab kami parantos akumulasi pangalaman anu hébat dina prosedur pangiriman, kualitas & pangiriman waktos pengendali sareng metode pengiriman, luhureun sadayana, kami tiasa nawiskeun pisan nguntungkeun harga di industri ieu.

Tujuan urang pikeun ngembangkeun pasar bumi nyaéta pikeun ngabéréskeun batur sakedik kalayan produk anu saé.

Tujuan urang pikeun ngembangkeun pasar luar negeri nyaéta pikeun nyarioskeun produk anu dilakukeun di China.

Saatos diobral
Upami anjeun mendakan karusakan saatos produk anu katampi, anjeun tiasa nyandak poto sareng pidéo pikeun nunjukkeun ka kami. Upami éta tanggung jawab urang, urang tiasa masihan ganti rugi. 

 


  • Saméméhna:
  • Teras: