Kartu

  • Custom Kids Educational Flash Cards With Pp Ring

    Adat Kartu Lampu Pangajaran Barudak Ngalamar Ku Pp

    Ngaran produk: Kartu kilat pendidikan anak adat sareng ring PP
    Ukuran, kuantitas sareng desain: tiasa ngaropéa
    Bahan tina kartu: kertas coated atanapi kardus gading dipasang
    Beungeut bérés: laminasi matte, laminasi herang
    Gaya kotak: kotak kaku atanapi kotak karton gading
    Harga unit: usd2-usd15
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, Cina
    Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, jsb
    MOQ: 500s pikeun raraga khusus

  • Custom Animals 3d Greeting Card For Kids

    Adat Kartu Salam Salam 3d Kanggo Barudak

    Ngaran produk: sato salam 3d kartu ucapan pikeun murangkalih
    Ukuran: 15 * 11,5 * 0.5cm
    Beurat unit: 0,011kg
    Bahan tina kartu: kardus gading
    Harga unit: usd1.5-usd2.0
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, Cina
    Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, jsb
    MOQ: 10pcs