Brosur / Dipatung Leaflets / Flyer / Poster

  • Custom Folded Leaflet Flyer Printing Service

    Adat Percetakan Layanan Leaflet Pribadi

    Ngaran produk: jasa percetakan leaflet lipat lipatan khusus
    Ukuran sareng desain: ngaropéa
    Bahan: kertas coated, kertas seni
    Beungeut bérés: matte lamination atanapi tanpa réngsé
    Harga unit: usd0.05-usd0.9
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, Cina
    Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, jsb
    MOQ: 500pcs pikeun tatanan adat

  • Cheap Wholesale Booklet Printing With Perfect Binding

    Percetakan Booklet Grosir Murah Sareng Ngiket

    Ngaran produk: Percetakan buku borongan murah sareng beungkeutan anu sampurna
    Ukuran sareng desain: tiasa ngaropéa
    Bahan: kertas coated, kertas seni, kerasa kerasa
    Beungeut bérés: laminasi matte, laminasi herang
    Harga unit: usd1.5-usd10
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, Cina
    Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, jsb
    MOQ: 100 salinan pikeun raraga khusus

  • Cheap Wholesale A2 Poster Printing In China

    Percetakan Poster A2 Murah di Cina

    Ngaran produk: borong poster cetak a2 murah di cina
    Ukuran sareng desain: ngaropéa
    Bahan: kertas coated, kertas seni, kerasa kerasa
    Beungeut bérés: laminasi matte, laminasi herang
    Harga unit: usd0.15-usd0.4
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, Cina
    Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, jsb
    MOQ: 500pcs pikeun tatanan adat