Buleud

  • Lid And Bottom Packaging Box For Wig Or Clothing

    Kotak Sareng Bungkusan Botol Kanggo Wig Atawa Pakéan

    Ngaran produk: tutup sareng kotak bungkusan handapeun wig atanapi pakean
    Diménsi luar negeri: 26x13x6.2cm
    Ukuran jero: 25,5 × 12,5x 5.7cm
    Bahan: papan abu 2mm dibungkus ku kertas salapis 157g
    Kelir: bodas, adat
    Karajinan: stamping panas, lamina matte
    Harga unit: usd2-usd10
    Rojongan kustomisasi
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, Cina
    Port FOB: Qingdao, Tianjin, Shanghai, jsb
    MOQ: 100pcs pikeun raraga khusus

  • Rectangle Eyelash Box With Diamond Handle

    Rectangle Box Bulu Tungkal Sareng Ngendali Inten

    Ngaran produk: kotak sagi opat sagi sareng gagang inten
    Ukuran luar nagri: 12 * 5.9 * 2.2cm
    Ukuran batin: 11,1 * 5.1 * 1,5cm
    Bahan: kertas seni / kertas kartu emas / papan abu
    Kelir: bodas sareng hideung, pink sareng hideung, khusus
    Harga unit: usd1.1-usd5
    Dukungan adat
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, Cina

  • Amazon Hot Selling Envelope Shaped Flower Box

    Amplop Sobol Panas Énggal Amazon

    Ngaran produk: Amazon ngawangun kotak amplop panas kembang kotak
    Ukuran: 20,1 × 7.1 × 14.5cm
    Bahan: kardus gading
    Kelir: hideung, pink, kulawu, adat
    Karajinan: laminasi matte
    Harga unit: usd2-usd10
    Rojongan kustomisasi
    Merek: KP
    Asal: Qingdao, Cina
    Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, jsb
    MOQ: 10pcs kanggo stok; 200pcs pikeun tatanan adat