Amplop Sobol Panas Énggal Amazon

Katerangan Singkat:

Ngaran produk: Amazon ngawangun kotak amplop panas kembang kotak
Ukuran: 20,1 × 7.1 × 14.5cm
Bahan: kardus gading
Kelir: hideung, pink, kulawu, adat
Karajinan: laminasi matte
Harga unit: usd2-usd10
Rojongan kustomisasi
Merek: KP
Asal: Qingdao, Cina
Port FOB: Tianjin, Qingdao, Shanghai, jsb
MOQ: 10pcs kanggo stok; 200pcs pikeun tatanan adat


Jinis Produk

Produk Tag

Perusahaan kami nyaéta pabrik kotak di Qingdao, CHINA. Kalayan pangalaman produksi anu ageung langkung ti 16 taun, urang tiasa nawiskeun harga anu langkung saé, kualitas sareng langkung kotak, sapertos kotak topip, tutup & kotak handap, kotak laci, kotak gapura, kotak surat, kotak keju, kotak bantal, jsb. kotak kembang ngawangun ngagaduhan seueur warna anu kedah dipilih, sapertos hideung, pink, kulawu, jsb.

Amazon-Hot-Selling-Envelope-Shaped-Flower-Box-5

Pasar utama urang ngalebetkeun
Amérika Serikat Amérika, Kanada, Mexico, Australia, Éropa, Asia Tenggara, Rusia, Cina, Jepang, Korea, Wétan Tengah, Afrika, Amérika Kidul, jsb
Custom-Book-Shaped-Box-Printing-Service-In-China-6
Béda ogé resep desain anu béda
Rarancang anu saé penting pisan pikeun kotak; kotak anu saé penting pisan pikeun produk; kotak anu saé kalayan desain anu saé tiasa mendakan nilai tambihan kanggo hiji produk. Kami gaduh tim desain na nyalira di perusahaan. Upami anjeun peryogi desain énggal, urang pasti tiasa nulungan!
Custom-Book-Shaped-Box-Printing-Service-In-China-7
Kaunggulan
1. Urang tiasa ngadamel sagala jinis kotak, sapertos kotak kado, kotak panyimpen, kotak bulu, kotak buuk, kotak pakean, kotak bonbon, kotak kembang, kotak Natal, kotak mailer, kotak kaulinan, kotak sapatu, kotak kantong, kotak bungkusan , jsb
2. Rupa-rupa gaya, saperti kotak top flip, tutup & kotak handap, kotak beuheung, kotak laci, kotak gapura, kotak tilep, kotak, kotak bantal, jsb.
3. Salaku produsén, urang gaduh pabrik percetakan nyalira sareng tiasa ngadalikeun kualitas langkung efektif
4. Profesional dina percetakan & bungkusan langkung ti 16 taun
5. aman, tinta ramah écoosi, bahan sareng kertas
6. Kami gaduh tim desainer profésional kami sorangan
7. Mesin citak Heidelberg 4C ngajantenkeun warna langkung lengkep sareng langkung indah
8. Urang tiasa ngalakukeun seueur kerajinan, sapertos stamping panas foil, titik UV, herang / matte lamination, embossing / debossing, varnishing, pasting, jsb


  • Saméméhna:
  • Teras: