Tentang Kami

Pangaweruh

Nyitak

Pangadeg perusahaan kami nyaéta Wang Shumin.

business teamwork - business men making a puzzle over a white background

Pabrik urang diadegkeun dina taun 2000 kanyataanna, tapi urang henteu ngagaduhan nami perusahaan dina waktos éta, ngan ukur pikeun nyumponan kabutuhan dagang lokal. Salajengna pasar kami aya di bumi. Urang ukur nambut sababaraha produk OEM sareng henteu lebet pasar internasional.

Taun 2012, pesenan urang sorangan beuki seueur, janten urang kedah mésér langkung seueur peralatan sareng ngalih ka bengkel anu langkung ageung. Ku sabab eta, urang ngadaptarkeun perusahaan urang sorangan ---Qingdao Shuying Komersial Trading Co, Ltd. Dina taun 2017, kalayan pamekaran industri bungkusan, urang kedah ngadaptar langkung mérek, panaliti sareng ngembangkeun langkung téknologi, janten kami ngadegkeunQingdao Pangetahuan Percetakan Co, Ltd. dituju khusus dina bungkusan kertas sareng produk percetakan.

Produk utama urang mangrupikeun kotak, kantong kertas, buku, kartu ucapan, dll pabrik kami aya di Jimo, Qingdao sareng gaduh pangalaman produksi anu saé langkung ti 16 taun. Kami ngagaduhan hubungan kerjasama jangka panjang sareng imah penerbitan anu dikenal sareng perusahaan gandum & minyak.
Kami gaduh mesin percetakan kami, téknologi, inspektur kualitas sareng tenaga kerja. Ti taun 2018, urang ngamimitian usaha luar negeri, kusabab kami parantos nampi pangalaman anu saé dina prosedur pangiriman, kualitas & pengendali waktos pangiriman sareng metode pengiriman, luhureun sadayana, urang tiasa nawiskeun harga anu langkung nguntungkeun dina industri ieu.
Tujuan urang pikeun ngembangkeun pasar bumi nyaéta pikeun ngabéréskeun batur sakedik kalayan produk anu saé.
Tujuan urang pikeun ngembangkeun pasar luar negeri nyaéta pikeun nyarioskeun produk anu dilakukeun di China.

Pasar Utama Kami Kalebet
Amérika Serikat Amérika, Kanada, Mexico, Australia, Éropa, Asia Tenggara, Rusia, Cina, Jepang, Korea, Wétan Tengah, Afrika, Amérika Kidul, jsb

Custom-Book-Shaped-Box-Printing-Service-In-China-6

Jalma Béda sapertos Béda Desain
Desain anu hadé penting pisan pikeun kotak-kotak bentukna buku. Kami gaduh tim desain na nyalira di perusahaan. Upami anjeun peryogi desain énggal, urang tiasa ngabantosan. Éta hartosna, urang tiasa nawiskeun jasa setop tina desain dugi produksi ka pengiriman, janten kami pilihan anu pangsaéna.

Custom-Book-Shaped-Box-Printing-Service-In-China-7